Samsunspor'da hedef 3 puan

Samsunspor'da hedef 3 puan

- Futbol şube sorumlusu Ateş: - "Yeni teknik direktörümüzle çıkacağımız ilk maçta 3 puan almak istiyoruz"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacak Samsunspor'da futbol şube sorumlusu Metin Ateş, yeni teknik direktörleriyle çıkacakları ilk maçta 3 puan almak istediklerini söyledi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içi yaşanan teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını belirtti.

Teknik direktör Osman Özköylü'nün takımın başında ilk maçına Büyükşehir Gaziantepspor karşısında çıkacağını hatırlatan Ateş, "Antrenmanlarda futbolcularımızın, yeni teknik direktörümüz geldikten sonra daha azimli olduğunu gözlemledik. Zaten Denizlispor galibiyetiyle takımın üzerindeki kara bulutları dağıttık." dedi.

Büyükşehir Gaziantepspor'un lige iyi başlangıç yapan bir ekip olduğuna dikkati çeken Ateş, "Ancak biz de genç yeteneklerimiz ve tecrübeli oyuncularımızla iyi bir takım harmanladık. Yeni teknik direktörümüzle çıkacağımız ilk maçta 3 puan almak istiyoruz." diye konuştu.

Metin Ateş, oyuncuların moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan, Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, yarın deplasmanda yapacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçı için bugün Ankara üzerinden aktarmalı olarak Gaziantep'e gidecek.

Kırmızı-beyazlılar, Gaziantepspor Tesisleri'nde ter idmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Samsunspor'da sakatlığı bulunan futbolculardan Ercan Yazıcı kadroya alınmazken, Ousmane N'Diaye'nin oynayıp oynamayacağının maç saatinde netleşeceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :