Samsunspor'da hedef 3 puan

Samsunspor'da hedef 3 puan

Sportif Direktör Zeren:"Gaziantepspor maçını kazanırsak ligde kalmak için önemli mesafe katetmiş olacağız"

SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Gaziantepspor maçını kazanırsak ligde kalmak için önemli mesafe katetmiş olacağız." dedi.

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların Alman bir doktor tarafından sağlık kontrolünden geçirildiğini söyledi.

Sezonun sonu yaklaştıkça önemli maçlara çıktıklarını ancak bazı oyuncuların sakatlıklar yaşadıklarını ifade eden Zeren, "Bunun önlemini Almanya'dan bir sağlık ekibi getirerek çözdük. Hangi futbolcunun sakatlığı var, bunları belirledik ve tedavisine başladık." diye konuştu.

Gaziantepspor ile 11 Mart Pazar günü deplasmanda önemli bir maç oynayacaklarına işaret eden Zeren, şunları kaydetti:

"Bizim ligde tutunmamız için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Ama aynı Çaykur Rizespor ve Tetiş Yapı Elazığspor'la oynadığımız maçlar gibi zorlu geçecek. Gaziantepspor ligden düştü ama gerçekten genç oyuncularla iyi mücadele ediyorlar. Tabii biz Gaziantepspor maçını kazanırsak ligde kalmak için önemli mesafe katetmiş olacağız. Oyuncularımız eğer rakibini ciddiye alırsa ben inanıyorum ki oradan mutlaka 3 puanla Samsun'a döneriz."

Tetiş Yapı Elazığspor maçında kadroda yer almayan Davy Claude Angan ve John Chibuike'nin de kadroya dahil edileceğini vurgulayan Zeren, sakatlıkları devam eden kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı ile Oğuz Gürbulak'ın durumun maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Samsunspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş yönetimindeki antrenmanda futbolcular, kısa pas ve şut çalışması yaptı. Antrenman taktik ağırlı çift kale maç ile sona erdi.

Kırmızı-beyazlılar, yarın uçakla Gaziantep'e gidecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :