Samsunspor’da büyü bozuldu

Samsunspor’da büyü bozuldu

TFF 1. Lig’de Atiker Konyasporlu Abdülkerim ve Vedat Bora’nın forma giydiği Samsunspor’da iyi gidiş son iki haftasa bozuldu.

 

7 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta evinde Manisaspor karşısında aldığı 2-1’lik yenilgiyle bozulan Samsunspor, ligin 29. haftasında da Elazığspor’a deplasmanda 2-1 yenilerek üst üste 2. yenilgisini aldı. Abdülkerim Bardakçı’nın kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemediği maçta Vedat Bora ilk 11’de sahaya çıktı. Vedat 67. dakikada yerini Lumu’ya bıraktı. Maçta 34. dakikada Murat’la öne geçen Karadeniz ekibi, 48. dakikada Tom ve 70. dakikada Çağrı’nın gollerine engel olamayarak sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı ve haftayı puansız kapattı. 31 puanda kalan Samsunspor, haftayı 14. sırada kapattı.

ÖZKÖYLÜ’DEN SERT TEPKİ: NANKÖRLÜK

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü sezon sonunda görevinden ayrılacağını söyledi. Samsunsporlu taraftarların maç sonu gösterdiği tepkiye 'Merak etmesinler önümüzdeki sezon Samsun’da olmayacağım" diye cevap veren Özköylü, “Biz bu takımı bataklıktan çıkardık buraya getirdik. Anamıza avradımıza küfür edilsin diye değil. Ben kaçmam. Sezon sonuna kadar bu takımı taşıyacağım. Hiç kimse beni bu kararımdan çeviremeyecek. Ben sezon sonu Samsunspor’da olmayacağım. Bu takımı ligde bırakacağım ondan sonra Allah herkesin işini gücünü rast getirsin. Benim onurum, gururum kırıldı. Bu kadar nankörlük olmaz" şeklinde sözlerini tamamladı.