Samsunspor telafi peşinde

Samsunspor telafi peşinde

Tecrübeli futbolcu Erkam Reşmen: "Boluspor maçında son dakikada yediğimiz golle mağlup olmamız moralimizi bozdu. O maçı telafi etmemiz için Adanaspor'u yenmemiz gerekiyor"- Savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı: "Adanaspor maçında galip gelip çıkışa geçmek

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Erkam Reşmen, 19 Kasım Pazar günü sahalarında oynayacakları Adanaspor karşılaşmasına iyi hazırlandıkları ve hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi

Reşmen, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına Adanaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Adanaspor'un iyi bir takım olduğunu ancak deplasman maçlarında sıkıntı yaşadıklarını aktaran Reşmen, "Biz bu maça iyi hazırlandık. Ligde son oynadığımız Boluspor maçında son dakikada yediğimiz golle mağlup olmamız moralimizi bozdu. O maçı telafi etmemiz için Adanaspor'u yenmemiz gerekiyor. Tabi ki Adanaspor maçı zor olacak. Ancak biz iç saha avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet." diye konuştu.

Savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ise futbolcular olarak Adanaspor maçında ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, "Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun takımın başına gelmesiyle daha iyi oynuyoruz. Yükselen öz güvenimizle daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Adanaspor maçında galip gelip çıkışa geçmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kırmızı-beyazlı ekip, Adanaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik direktör İpekoğlu yönetiminde futbolcular taktik çalışması yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe ve Kenan Karışık takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :