Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

- "Az hata yapan, eline geçen fırsatları değerlendiren takımlar maç kazanıyor. Biz de deplasmanda bunu uygulamaya çalışacağız"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçına ilişkin, "Az hata yapan, eline geçen fırsatları değerlendiren takımlar maç kazanıyor. Biz de deplasmanda bunu uygulamaya çalışacağız." dedi.

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Büyükşehir Gaziantepspor maçının zor geçeceğini belirtti.

Gaziantep'in her zaman zorlu bir deplasman olduğunu vurgulayan Zeren, "Rakibimiz son derece iyi bir takım. Puan sıralamasındaki yeri de bunun bir göstergesi. Son günlerde yaşadığımız ufak sakatlıklar, bu deplasmanın zorluk derecesini bir kat daha artırdı. Ama biz çok koşan, çok mücadele eden ve sonuna kadar maçı bırakmayan bir ekibiz. Az hata yapan, eline geçen fırsatları değerlendiren takımlar maç kazanıyor. Biz de deplasmanda bunu uygulamaya çalışacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Deplasmandan puan almak bizim için değerli. Umarım bu deplasman maçından mutlu döneriz." değerlendirmesinde bulundu.

Antrenmana katılmayan Ercan Yazıcı ve Ousmane N'diaye'nin sakatlıkları hakkında bilgi veren Zeren, şunları kaydetti:

"Takımın birçok noktasında eksiklikler olmasına rağmen çalışmalarımız bize umut verdi. Teknik direktör Osman Özköylü'nün gelişiyle farklı bir hava yakaladık. Sakatlığı bulunan Ercan deplasman maçında yer almayacak, onu Altınordu maçına yetiştirmeye çalışacağız. N'Diaye'nin birçok tedavi merkezinden sonuçlarını aldık. Şimdilik ameliyat söz konusu değil gibi ancak oyuncumuzun durumu cuma günü netleşecek. Hafta sonuna hazır olduğu takdirde oynama isteği var. Umarım ciddi bir şeyi yoktur ve Gaziantep'te sahada olur."

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde günü çift antrenman yaparak tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde futbolcular, sabah kondisyon antrenmanı yaparken akşam idmanında taktik çalıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :