Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

- "Ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz ama alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da sportif direktör Coşkun Zeren, "Son 2 haftadır ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz ama alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi." dedi.

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli maçlar dolayısıyla verilen arayı çalışarak değerlendirdiklerini anlatan Zeren, şu ifadeleri kullandı:

"Son 2 haftadır ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz ama alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi. Takımın ortaya koyduğu bireysel ve takım performansından memnunuz. Bu performansımız, inanıyorum ki üstüne koyarak devam edecektir. Gol yollarında sıkıntımız oldu. Takımımız bunu da aşacaktır. Oynadığımız iki maçta da çok pozisyona girdik ama son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda bu sorunu da aşacağız."

Gelecek hafta sonu sahalarında Sivasspor ile yapacakları maça da değinen Zeren, şunları kaydetti:

"Sivasspor bu ligin hiç tereddütsüz en iyi kadrosuna sahip. Ciddi transferler yaptılar. Geçen sezondan kadrosunda bulunan önemli oyuncuları korudular. Samsun'da güzel bir maç olacak. Hafta boyunca bu maç için hazırlanmaya devam edeceğiz. Sahamızda, seyircimiz önünde tabii ki yenmek için çıkacağız. Çocuklar, teknik ekip mutlu. Taraftarlarımız maçı heyecanla bekliyor. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz."

Öte yandan Karadeniz ekibi, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :