Samsunspor çıkış peşinde

Samsunspor çıkış peşinde

- Kulüp başkan yardımcısı Araboğlu: "Bu hafta Altıntordu'yu mağlup ederek çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu, bu hafta Altıntordu'yu mağlup ederek çıkış yakalayacaklarını düşündüğünü söyledi.

Araboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın bu yıl zorlu bir süreçten geçtiğine dikkati çekti.

Böyle durumları her takımın zaman zaman yaşayabileceğine işaret eden Araboğlu, "Bu yıl biz bu zorluğu yaşıyorduk ama yeni teknik direktörümüz Osman Özköylü ile mücadele istediği ve kazanma arzumuz arttı. Geçen hafta Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanacağımız yönünde çok umutluyduk ama olmadı. Antrenmanlarda oyuncularımız her şeyini ortaya koyuyor. Teknik direktörümüz de bilgisini ortaya koyuyor. Bu niye maçta karşılık bulamıyor, bunu inceliyoruz." ifadelerini kullandı.

Altınordu maçının kendileri adına önemli bir viraj olduğunun altını çizen Araboğlu, "Bu hafta Altıntordu'yu mağlup ederek çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Böylesi önemli maçta taraftarlarımızın tribüne gelmesi için bilet fiyatlarında indirim yaptık. Maraton tribünü 10, kale arkasını 5 liraya düşürdük. Hakikaten zarar eden bir durum var ortada ama seyircimizin maçlara gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Artık tüm görev futbolculara düşüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Samsunspor, yarın sahasında yapacağı Altınordu maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idman ile tamamladı. Teknik direktör Özköylü yönetiminde basına kapalı idman yapan kırmızı-beyazlılar, taktik ağırlı çalışma gerçekleştirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :