Samsunspor büyük bir başarıya imza attı

Samsunspor büyük bir başarıya imza attı

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında Samsunspor, sahasında Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı.

 Bu sonuçla Samsunspor, üçlü averajla sezonu 36 puanla 15. sırada tamamladı ve ligde kaldı. Sezonu 35 puanla 17. sırada bitiren Bandırmaspor ise TFF 1. Lig'e veda etti.

BÜYÜK BAŞARI

İlk devreyi 11 puanla küme düşme hattında kapatan Samsunspor devre arasında kadrosunu güçlendirdi İkinci yarıda 25 puan toplayan kırmız-beyazlılar  son hafta ölüm kalım maçına çıktı. Bandırmaspor’dan 1 puan almayı başaran Karadeniz temsilcisi ligde kaldı. Samsunspor mağlup olsaydı ligden düşecek, Bandırmaaspor ligde kalacaktı.

ABDÜLKERİM VE VEDAT  BAŞARIDA BÜYÜK PAY SAHİBİ OLDU

Devre arasında Atiker Konyaspor’dan Andülkerim Bardakçı ve  Vedat Bora’yı kiralık olarak renklerine dahil eden Samsunspor’da özelikle Abdülkerim Bardakçı başarıda büyük pay sahibi oldu. Kırmızı beyazlı ekipte 16 maçta ilk 11’de başlayan Abdülkerim 1 de gol kaydetti. Vedat Bora ise 7’si ilk 11 olmak üzere 13 maçta forma giydi.

SEVGİ GÖSTERİSİ

Bandırmaspor’la golsüz berabere kalıp ligde kalan Samsunspor’da maç sonunda taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar, kale direği, Taraftarlar, kale direği, korner bayrağı ve koltukları sökerek götürdüler. 15 binden fazla kırmızı-beyazlı taraftarlar, son düdüğün çalmasının ardından sahanın içine akın etti. Sahayı dolduran taraftarlar meşalelerle ve bayraklarla büyük sevinç yaşadı. Bazı taraftarlar koltukları sökerek eve götürürken, bazı taraftarlar da kale direklerini sökerek hatıra olması için alıp götürdü.