Samsunspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

Samsunspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yapılan idman ısınma koşusuyla başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra kültür-fizik hareketleri ve ardından da ayak tenisi oynadı. 

Antrenmana, 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Doğan Erdoğan, eşi doğum yapan Murat Akyüz ile sakatlığı süren Canberk Aydın katılmadı.

Teknik direktör Altın, yaptığı açıklamada, geçen hafta Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıklarını ve bu maçtaki eksikleri analiz edeceklerini ifade ederek, "Artık bir seri yakalamanın zamanı geldi" dedi.

Üst sıralardaki takımlarla aralarındaki puan farkını açmak istemediklerini anlatan Altın, şunları söyledi:

"Eksiklerimiz var, onlar da takıma katıldığında daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Adanaspor maçını Kurban Bayramı'nın ikinci günü oynayacağız ve taraftarımıza ikinci bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Ancak kolay değil, ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. Adanaspor'da hakikaten iyi bir kadroya sahip, iyi bir maç olacak ama kazanan biz olmak istiyoruz." 

Türkiye Kupası üçüncü turunda Yeni Malatyaspor ile eşleşmelerini de değerlendiren Altın, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Özellikle maç eksiği olan futbolcularımız için bir fırsat. Onun için Yeni Malatyaspor'u da eleyerek yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı