Samsun'daki silahlı kavga

Samsun'daki silahlı kavga

Pompalı av tüfeğiyle kayınpederini öldüren, kayınvalidesini de yaralayan kişi tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde, silahla kayınpederini öldüren, kayınvalidesini de yaralayan zanlı tutuklandı.

Pompalı av tüfeğiye ateş ederek kayınpederi Arif Aktürk'ü (56) öldüren, kayınvalidesi Hava Aktürk'ü (55) de yaralayan Tarık Y'nin (31) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, savcılıktaki ifadesinden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yaralanan Hava Aktürk'ün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Tarık Y, savcılık ifadesinde, ayrı yaşadıkları eşi Ayşe Y. ile bir süredir ailevi sorunlar yaşadıklarını savundu. Tarık Y, "Çocuklarımızı bana göstermiyordu. Kayınpederimi arayıp yardımcı olmasını istediğimde bana küfretti. Erkekliğime hakaret etti. Olay yerine aracımla gittiğimde kayınpederimle tartıştım. Bunun üzerine havaya 3 el ateş ettim. Daha sonra kayınpederim ve kayınvalidemin bana sopayla saldırınca tüfeğim bir kez patladı." ifadelerini kullandı.

Samsun'da Tarık Y, dün eşinin babası Arif Aktürk'ün Derebahçe Mahallesi'ndeki evine gitmişti. Tarık Y, tartıştığı kayınpederi Arif Aktürk'ü pompalı av tüfeğiyle öldürmüş, kayınvalidesi Hava Aktürk'ü yaralamıştı. Zanlı, polis ekiplerince yakalanmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :