Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı

Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren doktor Kamil Furtun, Samsun'da toprağa verildi- Cenaze namazına Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da katıldı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun, toprağa verildi.

Furtun'un cenazesi, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi bahçesinde düzenlenen törenin ardından Büyük Cami'ye getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Furtun, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze namazına, Furtun'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Hastane Başhekimi Tamer Kutlu, diğer ilgililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi doktorlarından Opr. Dr. Kamil Furtun, dün, hastanede, henüz belirlenemeyen nedenle İsmail K'nın silahlı saldırısına uğramış, göğsünden yaralanan Furtun, aynı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olay yerinden kaçan İsmail K, bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı