Samsun'daki cinayet

Samsun'daki cinayet

Canik ilçesinde geçen yıl restoranda bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili tutuklanan sanığın annesi ile 3 şüpheli daha "cinayete azmettirmek" iddiasıyla gözaltına alındı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde geçen yıl restoranda bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili tutuklanan sanığın annesinin de aralarında bulunduğu 4 kişi daha gözaltına alındı.

Geçen yıl temmuz ayında Umut Şimşek'in (37) bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili A.A'nın tutuklanmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, soruşturmayı sürdürdü.

Polis, A.A'nın annesi S.A. (39) ile O.A. (23), U.Y. (25) ve A.A.Y'yi (27) "cinayete azmettirmek" iddiasıyla kent merkezinde gözaltına aldı.

Şüpheliler, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Canik ilçesinde 13 Temmuz 2016'da bir restoranda kız arkadaşıyla yemek yiyen Umut Şimşek'in yanına gelen A.A, 6 el ateş ederek kaçmıştı. Şimşek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş, kısa süre sonra yakalanan A.A. ise tutuklanmıştı. A.A. hakkında "kasten öldürmek" iddiasıyla dava açılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :