Samsun'da evinde ölü bulunan kadın

Samsun'da evinde ölü bulunan kadın

Olayla ilgili tutuklanan kadının erkek arkadaşının yargılanmasına başlandı

Atakum ilçesinde bir kadının, evinde silahla öldürülmüş olarak bulunmasıyla ilgili tutuklanan erkek arkadaşının yargılanmasına başlandı.

İlçede, 3 nisanda Atakent Güzelyalı Mahallesi'nde Nuray Korhan'ın (34) evinde göğsünden tabancayla vurularak ölmesiyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Serkan Saygın (31), Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya sanık ile ölen kadının ailesi ve avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan Saygın, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "Birlikte yaşıyorduk. Uyuşturucu kullandığından zaman zaman tartışıyorduk. Bu olaydan önce intihar girişiminde bulunmuştu" dedi.

Saygın, olay günü de Bafra ilçesine gidip geri döndüğünü ifade ederek, "Alkollüydüm. Bafra'dan gelirken araçtan tabancamla ateş ettim. Eve geldim tabancayı kanepenin arasına sakladım. Geç gelmem nedeniyle yine tartıştık. Silahı alıp kendine dayadı. Müdahale etmek istedim. Daha sonra elindeki silahı ateşledi. Ben vurmadım" diye konuştu.

Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

- Olay

İlçede 3 nisanda, 112 Acil Servisi arayan Serkan Saygın, Atakent Güzelyalı Mahallesi'nde arkadaşı Nuray Korhan'ın silahla kendini vurduğunu söylemişti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kadının göğsünden tabancayla vurularak öldüğünü belirlemişti.

Vücudunda darp izlerine de rastlanılan Korhan'ın ölümüyle ilgili Saygın tutuklanmıştı.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı