Samsun Galaxy S6, çift taraflı kavisli ekranla mı geliyor?

Samsun Galaxy S6, çift taraflı kavisli ekranla mı geliyor?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6, çift taraflı kavisli ekranla gelirse alır mıydınız? Ankete katılanların %36'sı 'evet' cevabını verirken %28'i ise 'hayır cevabını vermiş. Ayrıca geriye kalan %35'lik kısım ise 'Samsung'un ne yapacağına bağlı' cevab

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6, çift taraflı kavisli ekranla gelirse alır mıydınız? Ankete katılanların %36'sı 'evet' cevabını verirken %28'i ise 'hayır cevabını vermiş. Ayrıca geriye kalan %35'lik kısım ise 'Samsung'un ne yapacağına bağlı' cevabını vermiş.

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni üst seviye telefonları Galaxy Note 4'ü ve Galaxy Note Edge'i satışa çıkarmaya başlamıştı. Bu telefonlardan Galaxy Note Edge'in kenarlarında bulunan bildirim ekranları görenleri etkilemeye yetmişti. Bu ayın başlarında gelen iddialar, Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6'da da Galaxy Note Edge'inkine benzer çift taraflı ve kavisli bir ekran olacağını belirtiyordu.

Bunun üzerine Phonearena sitesi kullanıcılarına, Galaxy S6, çift taraflı kavisli ekranlı olursa alıp almayacaklarını sordu. Yapılan anket sonucunda ankete katılanların %36'sı 'evet' cevabını verirken %28'i ise 'hayır cevabını vermiş. Ayrıca geriye kalan %35'lik kısım ise 'Samsung'un ne yapacağına bağlı' cevabını vermiş.

Etiketler :