Şampiyonluk kutlamasında evlilik teklifi

Şampiyonluk kutlamasında evlilik teklifi

BAL Ligi'nden 3. Lige çıkan Muğlaspor'un şampiyonluk kutlamasında takımın futbolcusu Selçuk Yıldırım, kız arkadaşı Ezgi Yıldız'a evlenme teklif etti-Taraftarlar tribünde "Benimle sonsuzluğa var mısın?", "Benimle evlenir misin Ezgi'mm" pankartı açarak futb

MUĞLA (AA) - BAL Ligi'nden 3. Lige çıkan Muğlaspor'un şampiyonluk kutlamasında takımın futbolcusu Selçuk Yıldırım, kız arkadaşı Ezgi Yıldız'a evlenme teklif etti.Geçtiğimiz hafta sonu Konya'da oynan maçta Sultangazispor'u penaltılarda 8-7 yenerek 3. Lige yükselen Muğlaspor, Atatürk Stadında şampiyonluk kutlaması yaptı.Kutlamalarda konuşmaların ardından Muğla Valisi Amir Çiçek, kupayı takım kaptanı Ozan Özkan'a teslim etti.
- Tribün önünde evlilik teklifi
Hava fişek gösterilerinin ardından Muğlaspor'un 48 Gençlik taraftarlar grubu "Benimle sonsuzluğa var mısın?", "Benimle evlenir misin Ezgi'mm" pankartı açarak futbolcu ve kız arkadaşını tribüne davet etti.Tribün önüne gelen Selçuk Yıldırm ve kız arkadaşı Ezgi Yıldız burada taraftarların tezahüratlarıyla birbirlerine sarıldı.Daha sonra Yıldırım, diz çökerek Ezgi Yıldız'a taraftarlar ve takım arkadaşları önünde evlilik teklifinde bulundu."Evet"ç cevabı alan Yıldırım, kız arkadaşının parmağına yüzük taktı.
- "Şampiyon olursak evlilik teklifi edeceğime söz vermiştim"
"Bir futbolcunun evlilik teklifi böyle olur' diye düşünerek, bu şekilde evlenme teklifinde bulunma kararı aldım" diyen Yıldırım, "Şampiyon olursak evlilik teklifi edeceğime söz vermiştim. Allah nasip etti ve şampiyon olduk. Bugün evlilik teklif ettim ve çok mutluyum." dedi.Ezgi Yıldız ise teklifi görünce duygulandığını, pankarttaki yazıyı görünce de çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade etti.Yıldırım ve Yıldız daha sonra statta şampiyonluk kutlaması için hazırlanan otobüse binerek futbolcularla sahada şampiyonluk turu attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :