Şampiyon yüzücü Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Şampiyon yüzücü Emniyet Müdürünü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray'da düzenlenen yüzme şampiyonasında 4 madalya kazanan Nisanur Dayı, Şereflikoçhisar...

ANKARA (AA) - Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray'da düzenlenen yüzme şampiyonasında 4 madalya kazanan Nisanur Dayı, Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürü Soner Okur'u ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Okur'u makamında ziyaret eden Dayı, hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda şampiyonluk kazanarak Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi.

Çalışmak için havuz bulmakta sıkıntı çektiğini dile getiren Dayı, "Çalışma imkanlarımız oldukça kısıtlı, yüzme sporu ile ilgili altyapı çalışmalarının artırılmasını istiyorum." dedi.

Kazandığı madalyaları 15 Temmuz şehitlerine armağan eden Dayı, "15 Temmuz gecesi polis olan babam, Emniyet Genel Müdürlüğünde görevdeydi. Telefonla konuştuğumda silah sesleri geliyordu, büyük korku yaşadım. Kazandığım madalyaları 15 Temmuz şehitlerine armağan ediyorum, eğer onlar olmasaydı, biz bugün bu yarışı yapamazdık." dedi.

Dayı'nın antrenörü Muammer Akgöz de 5 yıldır yüzme sporu ile ilgilenen ve 50'ye yakın madalyası bulunan Nisanur'un oldukça başarılı bir sporcu olduğunu kaydetti.

Okur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şampiyon sporcuya çiçek hediye ederek, başarılarının devamını diledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :