Şampiyon halterci, Başkan Çetin'i ziyaret etti

Şampiyon halterci, Başkan Çetin'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında altan madalya kazanan Batuhan Yüksel, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret etti....

ANKARA (AA) - Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında altan madalya kazanan Batuhan Yüksel, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ağrı'da yapılan Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında şampiyonluk kazanan Batuhan Yüksel, Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başarısından dolayı Batuhan Yüksel'in yanı sıra antrenörü Murat Akyüz ve Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin'i de tebrik ettiğini ifade eden Çetin, Pursaklar'daki sporcuların her geçen gün daha fazla başarı gösterdiklerini belirtti.

Çetin, sporcuların başarılarından mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Her zaman onların yanında olduğumuzu söylüyoruz. Batuhan'ı tebrik ediyorum. Rabbim yolunu açık etsin. Bizler her zaman spora ve sporcuya destek verdik, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Batuhan Yüksel da Pursaklar'ı başarıyla temsil ettiği için mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu, bize güç verdi, bizler de elimizden gelen gayreti gösterdik. İnşallah bundan sonra daha yükseklerde ilçemizi temsil etmek istiyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :