Şamil Tayyar, Bülent  Arınç için savcıları göreve çağırdı

Şamil Tayyar, Bülent Arınç için savcıları göreve çağırdı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti ve MHP cephesinden tepkiler çığ gibi. Arınç'a eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da kayıtsız kalmadı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti ve MHP cephesinden  tepkiler çığ gibi. Arınç'a eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da kayıtsız kalmadı.

AKİT TV'de 'Gün Başlıyor' programında Serkan Aksarı'nın konuğu olan Şamil Tayyar, partinin önde gelen isimlerinden biri olan Bülent Arınç'a sert çıktı.

FETÖ ile mücadelenin parti içi bir mesele olmadığını belirterek yargıyı işaret eden Şamil Tayyar ifadelerine şöyle devam etti:

 

"Sayın Arınç FETÖ ile mücadeleye topyekün karşıymış gibi bir tavır sergiliyor. FETÖ'yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Arınç bu açıklamalarından dolayı mutlaka hesap vermeli, savcılar Arınç'ı ifadeye çağırmalı. Eğer bu yapılmaz ise FETÖ ile mücadele çok ciddi yara alır, hasar alır. Çünkü Arınç Yüksek İstişare Kurulu üyesi olması hasebi ile yargı üzerine baskı kurmak anlamına gelir. Savcılık harekete geçmeli! "

"Savcıları göreve çağırıyorum"

Şamil Tayyar, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Bülent Arınç'ı FETÖ'yü aklamakla suçlamış ve "Arınç... FETÖ'yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Savcıları göreve çağırıyorum." paylaşımını yapmıştı. Şamil Tayyar'ın bu paylaşımı sonrasında Bülent Arınç'a idari bir işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

untitled-1-copy-224.jpg

 

Etiketler :