Salkım'dan astsubaya hakaret! Gündeme gelmek için yapmadıkları alçaklık kalmadı!

Salkım'dan astsubaya hakaret! Gündeme gelmek için yapmadıkları alçaklık kalmadı!

Gündemde kalmak için yapmadığı rezillik kalmayan Yeşim Salkım bu kez Türk ordusuna saldırdı. Güvenli bölge harekatını 'savaşa hayır' diyerek istemeyen şarkıcıya bir astsubaydan tokat gibi cevap geldi.

Fırat doğusuna yönelik operasyon için geri sayım başladı. Çoğu sanatçı operasyona destek verirken, Yeşim Salkım gibi gündemde kalmaya çalışan bir şarkıcı 'Savaşa hayır' dedi.

RAHATSIZ OLDU

Türkiye'nin haklı operasyonundan rahatsız olan Salkım Twitterda, "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." şeklinde bir yorum paylaştı.

'GİDİP GÖRDÜN MÜ ORADA NELER OLUYOR?'

Salkım'a had bildiren cevap bir astsubaydan geldi. Salkım'a cevap veren bir kişi, o tweet'in altına, "Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii." ifadelerini kullandı.

CEVAP GECİKMEDİ

Bunun üzerine sinirlenen Salkım, "Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim." yanıtını verdi. Tepki veren kişiden ise cevap gecikmedi. Aynı takipçi, "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." dedi.

 

HAKARET ETTİ

 

Yeşim Salkım, bu sözlere de fazlasıyla içerleyerek, "Hadi lan oradan klavye delikanlısı." yazdı. Salkım, ardından da kendisine cevap veren takipçisini engelledi.

 

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

 

Tüm bu sözlü sataşmanın sonrasında Yeşim Salkım'a cevap veren kişinin, sınırda görevli bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Astsubayın sınır bölgesinde çocuklarla yer aldığı fotoğraf ise başka Twitter kullanıcıları tarafından, Yeşim Salkım'a gönderildi.

 

Yeşim Salkım, şimdilik sessizliğini koruyor.