Salih Yılmaz siyasetteki yerini alıyor

Salih Yılmaz siyasetteki yerini alıyor

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti Konya Milletvekilli Aday Adayı olan Prof. Dr. Salih Yılmaz Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek aday adaylığı hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Salih Yılmaz, aday adalığını açıklamasının üzerine çalışmalara başladı. Memleket Gazetesi’nin ziyaret eden Yılmaz, çalışmaları ve aday adaylığı hakkında bilgi verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ile görüşen Salih Yılmaz, beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu eski üyelerinden Kamil Şentürk, AK Parti Karatay Mahalle Başkanı İsmail Köse, İş Adamları Rahim Özşen ve Arif Özen ziyaret etti.

DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN

Ülkenin ve memleketin daha güzel gelecekler için elini taşın altına koyduğunu söyleyen Prof. Dr. Salih Yılmaz, “Toplumun hangi kesiminden gelirsek gelelim, hangi işi yapıyorsak yapalım hak için, halk için adalet ile yapmamız gerektiğine inanıyorum. Bizler bu millete bir zincir vurmak isteyenlere 15 Temmuzda toplumumuzun tüm kesimleri olarak meydanlarda tek vücut olarak cevap vermiş bir milletin mensuplarıyız. Bugüne kadar aldığım eğitimi hep bu milletin evlatları yetiştirmek için harcadım. Ülkemi birçok yerde, ulusal ve uluslararası toplantılarda temsil ettim. Anadolu’muzun birçok yerinde çalıştım. Toplumumuzun her kesiminden çok şeyler öğrendim. Hangi görevde olduysam memleketimin sorunlarının neler olduğunu iyi bilen bir kardeşiniz olarak, nasıl çözülmesi gerektiğini yazılarımda dile getirdim. Fakat siyasi bir irade olmadan bazı işler sonuca ulaşmıyor. Milletin içinizden çıkan milletin adamı Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, hemşerilerimizin teveccühünü alarak memleketimizin daha iyi yerlere gelmesi için 24 Haziranda yapılacak olan TBMM erken seçimleri için AK Parti Konya milletvekilliğine talibim. Hemşerilerimizle beraber Konya’mızı, Ereğli’mizi, Karapınar’ımızı, Emirgazi’mizi, Halkapınar’ımızı ve bölgemizi daha iyi noktaya getireceğimize inanıyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Alemdar, Salih Yılmaz ve beraberindeki heyete hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Öte yandan ziyarette Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ünver ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı da yer aldı.

salih-yilmaz--(8).jpg

PROF. DR. SALİH YILMAZ

Prof. Dr. Salih Yılmaz, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi ve Ankara Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanıdır. Rusya ve Orta Asya alanında ulusal ve uluslararası camiada tanınan bir uzman olan Yılmaz, iyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir. Rusya, Özbekistan gibi bölgelerde çalışan Yılmaz’ın Türkiye’nin Avrasya politikalarında danışmanlık yaptığı biliniyor. Konya’da sevilen bir kişilik olan Yılmaz’ın AK Parti’den aday olması bölgesinde ve diplomatik çevrelerde beklenen bir gelişme olarak değerlendirildi. Servet R. Çolak –Memleket