Salih Usta'nın "23 Nisan sokağı" kutlamalara hazır

Salih Usta'nın "23 Nisan sokağı" kutlamalara hazır

Muğla'da terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle 6 yıldır 23 Nisan kutlamalarının düzenlendiği sokakta hazırlıklar tamamlandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle 6 yıldır bayrak ile posterlerle süslenen ve çocuklar için 23 Nisan kutlamalarının düzenlendiği sokakta, hazırlıklar tamamlandı.

Yazgan'ın girişimiyle 6 yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için bayrak ve posterlerle süslenen Kemeraltı Mahallesi 105. Sokak, şimdiden hareketlendi. Sokaktaki palmiyeler, trafik işaretleri, park bariyerleri süslendi. 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Yazgan'ın diktiği palyaço kıyafetleriyle sokağa gelen çocukları eğlendirdi.

Salih Yazgan (65) gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklara bayramının yaklaştığını, sokağı kutlamalardan önce hazırlayarak duyurduklarını söyledi.

Çocukların bayramın coşkusunu altı yıldır sokakta yaşadıklarını hatırlatan Yazgan, bayram coşkusunun sokaklarda kutlanması gerektiğini dile getirdi.

Eşi ve gönüllülerle birlikte sokağı heyecanla süslediklerini anlatan Yazgan, "Hiçbir kurumdan maddi destek almıyoruz. En büyük desteğimiz çocuklarımız. Bu yıl yeniliklerimiz de var. Sanatçılarımız olacak. Çocuklarımızın yaptığı resim sergisi de sokağımızda olacak." dedi.

Ses sanatçısı Yonca Poyrazoğlu da Yazgan'ın hazırladığı sokağın çocuklara bayram havası yaşattığını ifade etti.

Sokağın tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini vurgulayan Poyrazoğlu, çok gururlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :