Salih Koca’dan Başkan Özgüven’e ziyaret

Salih Koca’dan Başkan Özgüven’e ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, çeşitli temaslar gerçekleştirmek üzere Konya’da bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’yı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven:” Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ayrıca Bölge Koordinatörümüz Salih Koca Belediyemize yaptığı ziyaretle bizi onurlandırmıştır. Çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduğumuz ziyaret oldukça verimli geçti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiği için ayrıca gururlandık. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Koca’ya şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.

Ereğli Belediyesi’ni yakından takip ettiği belirten Koca:” Ereğli modern ve güzel bir şehir, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ayrıca çalışmalarından dolayı Başkan Özgüven’in şahsında tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yerel Yönetimlere önem veriyoruz. Pırıl prıl, modern şehirler inşa etmek bizim asli görevimiz. Partimizin de bu konudaki çalışmaları ve başarıları aşikar. Görüyorum ki Ereğli’de de bu konuda hummalı bir çalışma var, bu da Ereğli’ye modern kent kimliği kazandıracaktır” ded