Saldırıya uğrayan üniversiteli kız Murat Kurum'dan yardım istedi

Saldırıya uğrayan üniversiteli kız Murat Kurum'dan yardım istedi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Marmara Üniversitesi öğrencisi Aslıhan Zengin ile buluşarak geçtiğimiz ay yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili destek sözü verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bugün Kağıthane'de esnaf ziyaretinde bulundu ve ardından sokakta yürüyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Bu sırada geçtiğimiz ay Kağıthane'de gece yarısı kasklı bir saldırgan tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Marmara Üniversitesi İstatistik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Aslıhan Zengin, Murat Kurum'un yanına gelerek yaşadığı olayın ardından saldırganın bulunması konusunda yardım istedi.

Aslıhan Zengin, "Saldırgan halen bulunamadı. Ben sokağa çıkamıyorum. Okula gidemiyorum, okul hayatım bitti. Sizden tek ricam destek olmanız" şeklinde duygusal bir ifadeyle yaşadığı zor durumu dile getirdi.

Bunun üzerine Murat Kurum, "En yakın zamanda inşallah yakalayacağız. Siz burada gecenin 12'sinde, 2'sinde evinize huzurla gideceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz. Bütün birimlerle de uyum içerisinde çalışacağız. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin" açıklamasında bulundu.

Kurum, ziyaretlerin ardından bölgeden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.