Sakaryaspor, çıkışını sürdürmek istiyor

Sakaryaspor, çıkışını sürdürmek istiyor

Kulüp Başkanı Aydın:

SAKARYA (AA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, takımına güvendiğini belirterek, yarın karşılaşacakları FBM Makina Balçova Yaşamspor'u yenmeyi umduğunu söyledi. 

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  sezon başında beraberlik ve aldıkları mağlubiyet nedeniyle eleştirildiklerini anlattı.

"Sabredelim, uyum sorununu aşarsak bu takım iyi' dedik" ifadesini kullanan Aydın, "Son haftalarda haklı çıktık ama bu liglerde oluyor böyle şeyler, çok kötü bir günde yakalanıyorsun, istemediğin sonuçlar alabiliyorsun. Bu takıma bundan sonra daha çok güveniyorum, iyi olacak, yarın maçı inşallah alırız. Takımda atmosfer gayet iyi. Çocukların morali yerinde, takımdaki arkadaşlığı beğeniyorum, inşallah daha iyi olacak" diye konuştu.

- Sakarya temsilcisi 3'üncü sırada

Ligin ilk maçında İstanbul Güngörenspor'la 1-1, ikinci haftada Kahramanmaraş Belediyespor'la golsüz, üçüncü haftada Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'la 2-2 berabere kalan Sakarya temsilcisi, 14'üncü sıraya yerleşti.

Sezonun 4'üncü haftasında konuk ettiği lider Ankara Demirspor'a 3-0 yenilerek 16'ncılığa gerileyen yeşil-siyahlı ekip, sonraki haftalarda, konuk olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0, Silivrispor'u sahasında 2-1 ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u deplasmanda 3-2'lik skorla geçerek 4'üncülüğe yükseldi.

Ligin 8'inci haftasında konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor'la golsüz berabere kalarak 7'nciliğe gerileyen Sakarya temsilcisi, 9'uncu haftada Kayseri Şekerspor'u deplasmanda 1-0 yenerek haftayı 3'üncü kapattı.

Sakaryaspor, yarın konuk edeceği FBM Makina Balçova Yaşamspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı