Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da transfer

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da transfer

TBF 2. Lig ekiplerinden Sakarya temsilcisi, Efes Pilsen, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Enver Enis Ekmen'i kadrosuna kattı

SAKARYA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2. Lig ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Enver Enis Ekmen'i renklerine bağladı. 

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Sakarya temsilcisi, Efes Pilsen, Galatasaray ve Beşiktaş gibi üst düzey takımlarda oynayan 2,06 metre boyundaki pivot Ekmen ile sözleşme imzaladı. 

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Basketbol Şube Başkanı Akgün Altuğ, Ekmen’in lig hedeflerinde önemli yer tutacağına inandığını belirterek, hayırlı olmasını diledi. 

Yeni transfer Ekmen de kente ilk kez geldiğini, burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Sakarya Büyükşehir’i, hedefleri olan takım olduğu için tercih ettim. Hedeflerimizi kısa sürede gerçekleştirecek bir takım olacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah güzel hazırlık döneminin ardından zorlu sezonda başarılı işlere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı