Şakalak genç mühendislerin sevincine ortak oldu

Şakalak genç mühendislerin sevincine ortak oldu

Şakalak Tarım Makineleri A.Ş., Ziraat Fakültesi Mezuniyet Programı’na sponsor olarak, yeni paylaştı.

 Şakalak Tarım Makineleri A.Ş., Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ndeki öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu. Şakalak A.Ş., Ziraat Fakültesi öğrencilerine mezuniyet programına sponsor olarak yemek ikramında bulundu. Fakülte önünde fakülte öğrencisi binlerce gence yemek ikram edildi.

Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç de, gençlerin sevincine ortak olarak geleceğin mühendislerine yemekte eşlik etti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat Aydın’ın da katıldığı mezuniyet programında akademisyenler ve öğrenciler Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Program hakkında değerlendirmelerde bulunan Yusuf Genç, “Bugün genç mühendislerimizin mezuniyet sevincini paylaştık. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi dekanı ve öğretim görevlilerimize teşekkür ediyorum. Şakalak olarak biz hep genç nesillerin yetişmesi için projeler ürettik. Onlara destek olduk. Ülke olarak genç nesillerin geleceğe hazırlanmasında firma olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yerli üretim ile dünyaya açılan firma olunda yolunda, ülkemizin genç mühendisleri ile el ele vereceğiz” dedi. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat Aydın da, katkılarından dolayı Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç’e teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.Haber Merkezi