Şakalak, Fuar’ın gözdesi oldu

Şakalak, Fuar’ın gözdesi oldu

Konya 15. Uluslararası, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı 300 bine yakın ziyaretçinin katılımı ile tamamlandı.

 

Fuar'ın en gözde yerlerinden 4. Salon'da yerini alan Şakalak Tarım Makineleri de, fuar boyunca ilgi odağı oldu. Ekim ve toprak işleme grubunda ürettiği ürünler ile dünyaya açılan Şakalak, son teknoloji ürünlerini fuarda sergiledi.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Şakalak Tarım Makineleri Genel Müdürü Mustafa Genç, Türkiye'nin en büyük tarım fuarı organizasyonlarından olan Konya Tarım Fuarı'nın son yılların en bereketli fuarı olduğunu ifade etti. Genç, "Konya 15. Uluslararası, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı güzel bir şekilde tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sektörümüzün temsilcileri ile 5 gün boyunca çiftçilerimizi ağırladık. Şakalak olarak, Türkiye ve dünyanın 4 bir tarafında ürünleri olan bir markayız. 1975 yılından bu yana ürettiğimiz ürünler çiftçilerimiz tarafından güvenle kullanılıyor. Bunun yansımalarını da fuarda gördük. Birçok müşterimiz ve yeni çiftçiler büyük teveccüh ile fuarımızı ziyaret ettiler" dedi.

sakalak,-fuar’in-gozdesi-oldu-(2).jpgsakalak,-fuar’in-gozdesi-oldu-(3).jpg