Şakalak, engelli öğrencileri yemekte buluşturdu

Şakalak, engelli öğrencileri yemekte buluşturdu

Özel eğitim kurumlarında eğitim gören 2 bine yakın engelli çocuk Şakalak Tarım Makineleri’nin katkıları ile yemekte biraraya geldi.

 

Özel Eğitim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 2 bin engelli öğrenci Şakalak Tarım Makineleri sponsorluğunda piknikte biraraya geldi. Şakalak Tarım Makineleri merhum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Genç adına engelli 2 bin öğrenciye yemek verildi.  8 okulda ayrı ayrı gerçekleşen organizasyonda öğrenciler oyunlar, müzik etkinliği, şiir okuma gibi yeteneklerini de sergiledi. Programdan dolayı okulların idarecileri, görevliler, öğrenciler ve öğrenci velileri Şakalak Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Genç’e teşekkür etti.

sakalak,-engelli-ogrencileri--(2)-001.jpg

HER DAİM ENGELLİLERLE EL ELE OLALIM

Etkinliğe katılarak çocukların sevincini paylaşan Şakalak Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Genç, böylesine güzel bir etkinlikten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Engelli yavrularımız hayatımızın bir parçası. Onların topluma kazandırılması adına çok güzel çalışmalar yapılıyor. Yerinde gördük ve takdir ettik. Ağabeyim merhum Yaşar Genç de onlardan bir tanesi idi. Kendisinin adına bugün bu etkinliklere katkımız oldu. Çok kıymetli öğrencilerimizin sevinçlerini paylaştık, onlarla oyunlar oynadık. Gerçekten çok mutluluk duyduk. Bizim bu sevinci yaşamamıza vesile olan özel eğitim kurumlarının yetkililerine, çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Buradan herkese tavsiyem; engellilere eğitim veren kurumları ziyaret edin. Elimizden geldiğince onlara katkıda bulunalım. Mübarek üç aylarda herkes yaşasın” dedi.

sakalak,-engelli-ogrencileri--(3).jpg

SEVİNCE ORTAK OLDULAR

Katkılarından dolayı Fatih Genç’e teşekkür eden okul görevlileri ise, “Hayırsever işadamı Fatih Genç beye bu güzel etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri 2 bine yakın öğrenciye yemek ikramında bulundu. Böyle işadamlarımızın Allah sayısını artırsın. Etkinliğimize katılıp sevincimizi paylaşan Fatih beye ve Şakalak Tarım ailesine tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programa katkılarından dolayı Fatih Genç’e plaket, eşine çiçek takdim edildi. Çocuklar ise pikniklerde gün boyu eğlendi.

sakalak,-engelli-ogrencileri--(4).jpg

sakalak,-engelli-ogrencileri--(5).jpg

Etiketler :