Şakalak Ankara’da çiftçi ile buluştu

Şakalak Ankara’da çiftçi ile buluştu

Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Ankara Tarım Fuarı’na katılarak ekim ve toprak işleme grubundaki ürünlerini çiftçilerle buluşturdu

Yıl boyu ülke içi ve yurt dışında birçok fuara katılan Şakalak Tarım Makineleri A.Ş., en son da Anadolu’nun önemli fuarlarından olan Ankara Tarım Fuarı’na katıldı. Ziyaretçinin yoğun olduğu fuarda, Şakalak’ın standına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, bakan yardımcıları siyasi isimler, bürokratlar ve binlerce çiftçi akın etti. Fuarda misafirleri Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç karşıladı.

Fuardaki ilginin kendilerini memnun ettiğinin altını çizen Mustafa Genç, “Türkiye ve dünya genelindeki fuarlara katılmak ve buralarda yer almak gerekiyor. Nasıl ki, Konya’da düzenlenen organizasyonlara Türkiye’nin dört bir yanından ve dünya genelinden sektörün paydaşlarını Konya’ya davet ediyorsak; aynı şekilde biz de diğer şehirlerin ve ülkelerin organizasyonları dahil oluyoruz. Bu fuarlar sayesinde markamızın bilinirliğini daha yaygın kılıyor, gücümüzü gösterme fırsatı yakalıyoruz. Bu anlamda Ankara’da düzenlenen Tarım Fuarı’nda da bir Konya firması, bir Konya markası olarak yerimizi aldık. Ankara’da geçtiğimiz hafta başlayan ve sona eren Tarım Fuarı’nda yer almak firmamız adına önemliydi. Bu fuarda da güzel dostluklar edindik. Dostlarımızla ve müşterilerimizle biraraya gelip hasbihal etme fırsatı yakaladık. Konya’mızın tarım teknolojileri alanındaki gücünü göstermek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Yeni iş planları, yeni bağlantılar kurduk. Bereketli bir organizasyon olduğuna inandığımız bir fuarı daha geride bıraktık. Tarım teknolojileri alanında Türkiye’nin öne çıkan şehri olan Konya, bu alanda yaptığı büyük ataklarla bundan sonraki süreçte adından sıkça söz ettirecektir” diye konuştu. Fuar boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçi standa ağırlanarak ürünler tanıtıldı.