Sait Közoğlu güven tazeledi

Sait Közoğlu güven tazeledi

Memur-Sen Konfederasyonu'na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Bera Otel’de düzenlenen kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Ahmet Sorgun,  Halil Etyemez, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mahmut Sami Şahin, Genel Sekreteri Hasan Kılca, Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Eşgin,  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Memur-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, ile çok sayıda davetli katıldı.

sem-bir-sen--(1).jpg

HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ TEMEL ALAN BİR SENDİKAYIZ

BEM BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Türbay da BEM BİR SEN şubeleri arasında Konya’nın çalışmaları ile dikkat çekerek, “ Bem-Bir-Sen şubeleri arasında Konya BEM BİR SEN kendi mülkünü alarak dikkat çekiyor. BEM BİR SEN olarak çalışmalarımızı hem ulusal, hem de uluslararası alanda sürdürüyoruz. Bizler sendikacılık icra ederken, sadece para düşüncesi içerisinde olmadık ve olmayacağız da. Ama hakkımızı da hiçbir şekilde kimseye yetirmeyiz.  Biz özgürlüklerden yana olacağız. Özgürlü ve adaleti sadece baskıları uygulamak değil, ilk önce adil olmayı adaletli davranmayı kendi içerimize sindireceğiz. Kendi çerisinde biz bunu yapıyoruz. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın özlük hakları konusunda çok ciddi mücadele ettik. Etmeye de devam ediyoruz.  Yerel Yönetimler Hizmet Kolu’nda kısa adı BEM-BİR-SEN olan SI 1994 yılında kurulmuştur” dedi.

sem-bir-sen--(3).jpg

EN ETKİLİ MEMUR SENDİKASIYIZ 

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu da Bem-Bir-Sen'in yerel yönetimlerde en etkili memur sendikası olduğuna dikkat çekerek, “Mensubu ve emektarı olmaktan her zaman gurur duyduğumuz Bem-Bir-Sen, yerel yönetimlerin en etkili memur sendikası ve milletimizin teveccühünü kazanmış muteber bir sivil toplum kuruluşudur. Asil medeniyetin asil örgütü olan Memur-Sen camiası elde ettiği kazanımlarla ve imzaladığı sosyal denge sözleşmeye damgasını vuran yerel yönetimlerin yetkili sendikası Ben-Bir-Sen olarak, vesayetin her türlüsüne karşı çıkmaya devam ederek yeni Türkiye’yi inşa etmeye, büyük Türkiye idealini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetler sürdürmekteyiz. Bizim çizgimiz millet çizgisidir, gücü milletin değerleridir, adresi milletin iradesinin yanıdır. Bu hiçbir zaman değişmeyecektir. Ülkemizin 2023 ve 2071 hedefi doğrultusunda bölgesinde ve dünyada lider üle olması için bizde katkı sunacağız. Bu amaç doğrultusunda dünyadaki sessiz yığınların sesi olacağız. Böylesine köklü ve onurlu bir tarihin parçası olara sürdürdüğümüz bu onurlu mücadeleyi daha ileri taşıma sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmeyi, kararlı bir şekilde sürdüreceğimizi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Sait Közoğlu güven tazeledi. Yönetim Kurulu Asil; Sait Közoğlu, Mehmet Büyükaslan, Eyüp Çelik, Şaban Dişci, Latif Erdoğan. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Hacer Önder, Mehmet Koç, Zekeriya Kartal, Abdülhalim Ünlü, Halil Gökkurt. Denetleme Kurulu Asil; Recep Aydoğdu, İrfan Mutlu, Akif Başkurt,Denetim Kurulu Yedek; Mehmet Nurı Güven,Mehmet Özdil, Osman Arslan. Disipli Kurulu Asil; Muhammet Han, İbrahim Öncel, Hacer Koç. Disiplin Kurulu Yedek; Şerife Şefika Üstünel, Uğur Filiz, Metin Camcı. Üst Kurul Delegeleri; Sait  Közoğlu, Mehmet Büyükaslan, Eyüp Çelik, Şaban Dişçi, Latif Erdoğan, İrfan Mutlu, Kuddusi Öztürk, Recep Aydoğdu, Ali Başkurt, Mehmet Koç, Zekeriya Kartal, Hasan Özeskiciler’den oluştu. Ferit Hepokur-Memleket