Sahte hesaplar üzerinden ByLock şantajı yapan sahte 'reis'çiler var...

Sahte hesaplar üzerinden ByLock şantajı yapan sahte 'reis'çiler var...

Gazeteci Emre Erciş, sahte hesaplarla 'reis'çi gibi gözüküp, ByLock şantajı yapanların olduğunu ifade etti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şantajcıların taktiklerini maddeler halinde sıralayan Erciş şu ifadeleri kullandı...

"Reisçi" gözüküp Bylock sekterü oluşturanların taktiği şu şekilde:

1-Bir fake hesap açılıp hedef kişi hakkında bylockçu twiti atılır.

2-Fake hesap üzerinden atılan bu twit, özellikle kendisine MİT ile ilişkili imajı verilen hesaplar tarafından RT veya FAV yapılır.

3-Fake hesaptan atılan bu twitin hedef kişiye ulaşması sağlanır. Ardından sözde gazeteci öz de MİT ile ilişkili imajlı HAİNLER devreye girer.

4-Gazeteci görünümlü bu ŞEREFSİZ VATAN HAİNİ ALÇAKLAR, hedef şahısa ulaşır ve Bylock pazarlığı "MİT'te tanıdık var" diye başlar.

5-Hedef şahsın maddi durumuna göre talep edilen rakam 1.5 Milyon $ kadar ulaşmaktadır. Ve bu adamlar hergün "REİS" güzellemesi yapmaktadır!

6-Peki bu adamlar tespit edilebilir mi (!) Çok basit; 1.derece akrabalarının BANKA HESAPLARINA BAKILIR ve bazıları için EV ARAMASI YAPILIR!

7-Az kaldı az...Sizi ibreti alem için Türkiye'yi dolaşıp vatan haini diye fotoğraf ve belgelerinizi her yere yapıştırmazsam namertim.

 

@EmreErcis1 adlı kullanıcıya yanıt olarak

6-Peki bu adamlar tespit edilebilir mi (!) Çok basıt; 1.derece akrabalarının BANKA HESAPLARINA BAKILIR ve bazıları için EV ARAMASI YAPILIR!

 Takip et

7-Az kaldı az...Sizi ibreti alem için Türkiye'yi dolaşıp vatan haini diye fotoğraf ve belgelerinizi her yere yyapıştımazsam nanertim.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •