Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı evlendi... İşte düğün fotoğrafları

Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı evlendi... İşte düğün fotoğrafları

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile oyuncu Selin Ortaçlı, üç yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Ünlü çift Prag'da evlendi.

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, düğün için de yurtdışını tercih etti. Gökbakar ile dört aylık hamile olan Ortaçlı, dün Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da nikâh defterine imza attı. Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı'yı bu mutlu günlerinde aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmadı. Davetliler, düğünden bir gün önce Prag'a giderek Four Seasons Hotel'e yerleşti. Yakınlarının huzurunda “Evet” diyen Gökbakar ve Ortaçlı'nın balayını da romantizm şehri Prag'da geçireceği öğrenildi. (Kelebek)

selin-ortacli.jpg

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?

Gerçek adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncu 24 Aralık 1986 yılında İstanbulda doğdu. Küçük yaştan beri tasarım üzerine olan ilgisini ilkokuldayken Deri Show’un yaptığı Tasarım yarışmasında 1. olarak ispatladı. Ortaokulu ve Liseyi İtalyan Lisesinde tamamladı. Ardından İtalya’nın önemli okullarından birini kazanmasına rağmen Türkiye’den ayrılmak istemeyen güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü okudu. Kariyerine modellikle başlayan, ardından moda tasarımcılığı yapan Selin Ortaçlı, şimdilerde ise rol aldığı dizilerle adından söz ettiriyor. İlk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı isimli dizi ile yaşamıştır.Daha sonra Kara Para Aşk ve Kalp Hırsızı dizileriyle birlikte beyaz camdaki kariyerini sürdürmeye devam etti. Boyu 172 cm , kilosu 52-54 kg aralığında olan seksi oyuncu,  2006 yılında Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model ödülünü almıştır. Gözlerinin rengi yeşil olan oyuncumuz siyah saçlıdır.  Selin Ortaçlı 4 aylık hamile olarak Şahan Gökbakar ile evlendi.