Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları

Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları

TEKİRDAĞ (AA) - Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları sona...

TEKİRDAĞ (AA) - Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları sona erdi.

Yelken İhtisas Kulübünün bahçesinde yarışların ardından ödül töreni düzenlendi.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar, törende yaptığı konuşmada, sağlıklı yaşamı teşvik eden organizasyonlara destek verdikleri için sporculara teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Genç kardeşlerimizin, evlatlarımızın sağlıklı, zihnen, bedenen çok güzel bir ortamda geleceğe hazırlandığını hem zekasını hem bedenini ortaya koyduğunu bizzat gördüm. Bunlar daha önce sadece haber olarak gördüğüm şeylerdi. Biz bu tablo karşısında çok mutlu olduk. Tekirdağ Yeşilay Şubesi olarak bize bu imkanı sağlayan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü yetkililerine teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :