Sağlıkçılar Mehmetçik’e kan bağışıyla destek verdi

Sağlıkçılar Mehmetçik’e kan bağışıyla destek verdi

KONYA (AA) - Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda, canlarını ortaya koyarak mücadele veren Mehmetçik'in...

KONYA (AA) - Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda, canlarını ortaya koyarak mücadele veren Mehmetçik'in fedakarlığına karşılık Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi, Mehmetçik'in Zeytin Dalı Harekatı'nda ortaya koyduğu kahramanca mücadele ve fedakarlığa karışılık vermek için kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında hastane yönetimi, doktor ve hemşirelerden oluşan 70 kişi Kızılay tırına gelerek, kan bağışında bulundu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Seyit Ali Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmetçik'in kahramanca mücadelesine destek amacıyla kampanya düzenlediklerini belirtti.

Mehmetçik'in büyük bir mücadelenin içinde olduğunu vurgulayan Deniz, "Çok zor şartlarda vatanını korumak için mücadele ediyorlar. Türk milleti olarak biz de onlara her alanda destek vermeye çalışıyoruz. Hastane çalışanları olarak kan bağışı ile bu desteği yapalım istedik." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :