Sağlık Meslek Konya İkincisi

Sağlık Meslek Konya İkincisi

Konya – Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akşehir hentbol şampiyonu olarak gittiği Konya maçlarında il ikincisi oldu.

Konya – Akşehir Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sportif başarılarını katlamaya devam ediyor. Kız voleybol takımı il üçüncüsü olan okulun erkek hentbol takımı da Konya’ dan derece ile döndü. Erkek hentbol takımı, Akşehir Bölgesel Lig şampiyonu olarak Konya liseler arası hentbol müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. Yapılan maçlarda üstün performans gösteren takım final müsabakasına yükseldi. Final müsabakasında rakibine kaybederek il ikinciliği kazandı.

Okul – Aile Birliği Başkanı Ekrem Emre yaptığı açıklamada: “Okulumuz eğitim – öğretimdeki başarı çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Kitap okuma gibi yarışmalarda il derecelerinin gelmesi de bunun göstergesi. Öğretim faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilerin sosyalleşmesi, spor faaliyetlerine katılmaları da bizim öncelikli hedeflerimizi arasında. Öğrencilerin spor faaliyetlerine katılmaları da sportif başarıların gelmesini sağladı. Kız veloybol takımımızın il üçüncülüğünün sevincini yaşarken, erkek hentbol takımımızın il ikinciliği gururunu yaşadık. Bu başarıları tabii ki sahada ter döken sporcularımıza borçluyuz. Ancak; arkalarındaki desteği unutmamak gerekir. Başarılarda büyük emek sahibi başta okul idarecilerimiz olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmeni Gültekin Yücel’ e, yarışma süresince desteklerini hep arkamızda hissettiğimiz Belediye Başkanı Sayın Salih Akkaya’ ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu’ na, Gençlik Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz’ a da şükranlarımızı sunarız.” dedi.