Sağlık Bakanı Akdağ Adana'da

Sağlık Bakanı Akdağ Adana'da

Akdağ: - "FETÖ çetesinden, paralel devlet yapılanması şeklinde ortaya çıkan çeteden devletimizi temizliyoruz"- "Değil üçü beşi hepsi bir araya gelseler, ne terör örgütleri ne de onların arkasında duranlar Türkiye'nin ilerlemesini, bizim geleceğimizle alak

ADANA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, devleti FETÖ çetesinden, paralel devlet yapılanması şeklinde ortaya çıkan çeteden temizlediklerini söyledi.

Bakan Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği kentte, Adana Valiliğini ziyaret etti.

Akdağ, burada yaptığı konuşmada, hükümet ve AK Parti olarak ülkenin kalkınması ve huzurlu hale getirilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Bu çalışmalarına karşın bir taraftan da terör örgütleriyle mücadele ettiklerini belirten Akdağ, "Bu anlamda 15 Temmuz'da, hain bir terör örgütünün, bir alçak çetenin, Türkiye'ye kasteden, insanımıza kast eden teşebbüsü milletimiz geriye püskürtmüştür. Adana'da da büyük bir kahramanlık örneği, vatandaşlarımız bu hain teşebbüse geçit vermemiştir ve 'dur' demiştir." dedi.

Şimdi bu çeteden kamunun kurumlarını temizleme döneminde olduklarına işaret eden Akdağ, şunları kaydetti:

"Ciddi bir gayretimiz var. Valiliklerimiz, kurumlarımız, bakanlıklarımız bu FETÖ çetesinden, paralel devlet yapılanması şeklinde ortaya çıkan çeteden devletimizi temizliyoruz. Bunların sinsice nasıl devletin kurumlarına sızdıklarını artık hepimiz biliyoruz. Ama öte yandan da bir taraftan DAEŞ, bir taraftan PKK terör örgütü bu FETÖ çetesiyle el ele memlekete kast ettikleri için onlarla da mücadelemiz sürüyor. Suriye'de DAEŞ'le mücadele etmek için, Türkiye'nin sınır güvenliğini garanti altına almak için şuan ordumuz bir harekat içerisinde. Çok da başarılı gidiyoruz. Önümüzdeki yıllar Allah'a şükür çok daha parlak geçecek. Buna inanıyoruz. Değil üçü beşi hepsi bir araya gelseler, ne terör örgütleri ne de onların arkasında duranlar Türkiye'nin ilerlemesini, bizim geleceğimizle alakalı umutlarımızı ortadan kaldıramazlar, durduramazlar, sekteye uğratmazlar."

Vali Mahmut Demirtaş da Bakan Akdağ'a kentle ve devam eden sağlık yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgi aktardı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :