Saadet Selçuklu’da divan toplantısı yapıldı

Saadet Selçuklu’da divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı Ocak ayı il divan toplantısı, başkanlık binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi önceki dönem ilçe başkanı Av. Mustafa Derbentli’nin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

saadet-selcuklu’da-divan--(2).jpg

saadet-selcuklu’da-divan--(3).jpgYanlış hukuk sistemi ile çeşitli travmaların yaşandığını belirten Saadet Av. Mustafa Derbentli, sosyolojik ve psikolojik olarak bu travmaların çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin üzerinde emelleri olan mihraklar olduğunu ifade eden Derbentli, “Bu mihrakların oyunlarına karşı teyakkuz halinde olunmalıdır” dedi. Yerel seçimlerde yine psikolojik sosyolojik baskının  daha da artacağını ifade eden Derbent'li çözümün sadece ve sadece Saadet Partisi teşkilatlarının olduğunu vurguladı. Farklı partilerin tabanlarındaki çatlaktan bahseden Derbentli, herkese ve her kesime hitap eden, onları kucaklayan, ortak payda ve değerlere sahip çıkan tek parti Saadet Partisi olduğunu söyledi.

CEYLAN: SELÇUKLU'YA SÜRPRİZ ADAY

Yerel seçimlerde yine gerek konsept, gerek vizyon ve tanıtımlar ile damga vuracağını ifade eden İlçe Başkanı İbrahim Ceylan, Selçuklu için genç, dinamik ve vizyon sahibi bir aday için çalışmaları hassas bir şekilde yürüttüklerini dile getirdi. İstişarelerin sürdüğü bu dönemde Selçuklu için gerçekten sürpriz olacak bir adayı önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirdi. Ceylan açıklamasının devamında, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz İlçemizde veya Büyükşehir'de başkanlar değiştiğinde veya partiler değiştiğinde korku iklimine dahil etmeye çalışan, korku tüccarlarından korkmayınız. 1 Nisan sabahında belediye otobüsleri yine çalışacak. Çöpler yine toplanacak. 1 Nisan'da imar ve planlama çalışmaları yine devam edecek. Hizmet ve çalışmalar devam edecek. 1 Nisan da Kıyamet kopmayacak. 1 Nisan Korku Tüccarlarının, Rant Tüccarlarının kıyameti olacaktır” dedi.