Saadet Partisi'nin düzenleyeceği "Kudüs Mitingi"

Saadet Partisi'nin düzenleyeceği "Kudüs Mitingi"

KAYSERİ (AA) - Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, partisinin 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenleyeceği mitingle ilgili açıklamalarda...

KAYSERİ (AA) - Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, partisinin 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenleyeceği mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.

Arıkan, parti binasında düzenlediği basın toplantıda, "Mescid-i Aksa'da yaşanan Siyonist zulme karşı birlik olmak için 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı'da 'Büyük Kudüs Mitingi' düzenleyeceğiz. Bu miting ile bütün dünyaya ve İsrail'e, biz Kudüs'e Türk halkı olarak sahip çıktığımızı ve çıkmaya devam edeceğimizi haykıracağız." diye konuştu.

Her görüşten, zulme karşı duran vatandaşın bu mitinge katılması gerektiğini belirten Arıkan, "'Kudüs bizimdir' diyen tüm parti mensuplarını, tüm STK mensuplarını kısaca tüm Kayserili hemşehrilerimizi Yenikapı'ya bekliyoruz. Üzerine basarak ifade etmek istiyorum. Bu organizasyonu Saadet Partisi yapmaktadır ama miting alanında hiçbir partinin bayrak ve flaması olmayacaktır. Sadece Türk ve Filistin bayrakları bulunacaktır. Yenikapı'ya gelin. Gelin ki gücümüzü başta İsrail olmak üzere tüm dünya görsün." ifadelerini kullandı.

Arıkan, miting için 29 Temmuz akşamı saat 20:00'de parti binası önünden otobüslerin hareket edeceğini sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :