Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"Biz diyoruz ki gelin kardeşlerim, her şeyden önce kendi birliğimizi kuralım. İslam Birliği'ni kuralım, kardeşler topluluğu olarak bir araya gelelim, iktisadi imkanlarımızı birleştirelim"

YOZGAT (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Biz diyoruz ki gelin kardeşlerim, her şeyden önce kendi birliğimizi kuralım. İslam Birliği'ni kuralım, kardeşler topluluğu olarak bir araya gelelim, iktisadi imkanlarımızı birleştirelim.'' dedi.

Kamalak, partisinin Yozgat İl Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen iftar programı sonrası yaptığı konuşmada, İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni ve ramazan ayını tebrik etti.

İslam aleminin paramparça edildiğini savunan Kamalak, "Paramparça edilmiş olan İslam coğrafyasını yeniden birleştirelim. Kendi sistemimizi kuralım. Bizim kimseye düşmanlığımız yok ama adil bir düzen kuralım. Eğer huzur bulmak istiyorsan gel. Adil bir düzen içinde yaşamak istiyorsan gel." diye konuştu.

Saadet Partisi'nin ülkenin birleştirici gücü olduğunu ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

''Geriye dönüp ağlamanın, sızlamanın faydası yok. Türkiye önüne, ileriye bakmak durumundadır. Yol tektir, Milli Görüş yoludur, Saadet yoludur. Açık ve net söylüyorum, devlet kabadayılıkla yönetilemez. Bunlara 550 milletvekilinin tamamını verseniz ülkeyi yönetemezler. Biz diyoruz ki gelin kardeşlerim, her şeyden önce kendi birliğimizi kuralım. İslam Birliğini kuralım, kardeşler topluluğu olarak bir araya gelelim, iktisadi imkanlarımızı birleştirelim. Allah İslam alemine her türlü nimeti vermiş.''

- "Dünya çapında lider verdik ama asla taviz vermedik"

Kamalak, Saadet Partisi'nin bugüne kadar milleti hiç aldatmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Biz milletimiz için çırpındık. Kabadayılık etmedik. Üzerimize birtakım gayrimeşru güçler geldi. Partilerimiz kapatıldı. Dünya çapında lider verdik ama asla taviz vermedik. Çünkü sizleri seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Ülkemizi seviyoruz, çünkü her bir karış toprağı şehit kanları ile sulanmıştır. Milletimizi seviyoruz, çünkü her aileden eminiz en az üç beş şehit uğurlanmıştır. Devletimizi seviyoruz, çünkü bu devlet, şehitlerin varislerinin kurmuş olduğu bir devlet. Bayrağımızı seviyoruz, çünkü üzerindeki o yıldız şehitleri, hilal İslam'ı, al rengi ise şehitlerimizin kanını temsil ediyor.''

Yaklaşan Ramazan Bayramı'nın İslam alemine huzur, barış, mutluluk ve saadet getirmesini temenni eden Kamalak, tüm Müslümanların bayramını kutladı.

Konuşmasının ardından Kamalak'a partililer tarafından tablo hediye edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :