Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"İnsanlık gerçekten dürüst yaşamak, temiz kalmak, helal lokmayla beslenmek istiyorsa Milli Görüş'e gelmeye mecburdur"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İnsanlık gerçekten dürüst yaşamak, temiz kalmak, helal lokmayla beslenmek istiyorsa Milli Görüş'e gelmeye mecburdur" dedi.

Kamalak, partisinin Mamak teşkilatının 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada partililere hitap eden Kamalak, Milli Görüş hareketinin tüm insanlık için adil bir düzen kurmanın mücadelesini verdiğini belirtti.

Partisinin hakkı hakim kılmak için yola koyulduğunu ifade eden Kamalak, "Milli Görüş erlerinin, ulvi davanın yeryüzündeki yegane savunucuları, yegane temsilcileri olduğunu" belirtti.

 "Bu davaya sahip çıkmak, bu emaneti omuzlamak her kula nasip olmaz. Büyük davalar büyük meşakkatleri, büyük çileleri gerektirir, ama ecri de o derece büyük olacaktır" diyen Kamalak, şöyle devam etti:

"Batılıların hak anlayışına göre hakkın temel kaynağı güçtür, kuvvettir. Kim güçlüyse o haklıdır. Milli Görüş'e göre kim haklıysa o güçlüdür. Bir kimse ölüm döşeğinde olsa bile eğer haklıysa güçlüdür, onun hakkını koruma görevi devlete aittir. İşte siz bu ulvi davayı temsil ediyorsunuz. Bu hak nizamı tüm insanlığa sunma mecburiyetindeyiz. Elbette birtakım zorluklarla, güçlüklerle karşılaşacağız.

Bizim düşmanımız yok. Birileri bizi düşman gibi görse bile biz onları bu davanın müstakbel adayları olarak görürüz. Kurtulmayı bekleyen karanlıkta kalmış kardeşlerimiz olarak görürüz onları. Bizim mesajımız hakkı tebliğ etmek, karanlıkta kalanlara ışık tutmaktır. Emin olun sizin dışınızda, Milli Görüş erlerinin dışında insanlığı ışığa davet eden başka bir kadro, başka bir ekip de yoktur."

-"Erbakan'ın yolu haçlı yolu olmadı"

Hükümetin politikalarını da eleştiren Kamalak, "İktidar da sanırım yolunun yanlış olduğunu fark etmiş olmalı ki 'yolumuz Erbakan'ın yolu' demeye başladılar. Erbakan'ın yolu hiçbir zaman haçlı yolu olmadı. Erbakan'ın yolu Milli Görüş yoluydu, kardeşlik yoluydu, mazlumların yoluydu" dedi.

Partililerden teşkilata sahip çıkmasını isteyen Kamalak, şunları kaydetti:

"İnsanlık huzur istiyorsa, barış istiyorsa, temiz yaşamak istiyorsa, evinde zina edilmesin, evine domuz eti girmesin istiyorsa, benim gırtlağımdan faiz geçmesin diyorsa Milli Görüş'e gelmeye mecburdur. İnsanlık gerçekten dürüst yaşamak, temiz kalmak, helal lokmayla beslenmek istiyorsa Milli Görüş'e gelmeye mecburdur. Aziz milletime sesleniyorum, dürüst yaşamak temiz yaşamak istiyor musun? Adres bellidir, Saadet Partisi. Barış, kardeşlik istiyor musun? Adres, Saadet Partisi. Komşularla gerçekten sıfır sorun istiyor musun? Adres bellidir, Saadet Partisi.

Mevcut iktidar sahipleri, küresel emperyalizmin yanında yer aldı. Irak'ta milyonlarca müslüman öldü. Libya, Suriye diğerleri... Bunu durduracak olan sizlersiniz. Bunun için yapmamız gereken ilk şey teşkilat ağını ilmik ilmik örmektir. Teşkilat ağında boşluk kalmamak zorundadır. 

Çare sizlersiniz. Nasıl ki Milli Görüş erleri daha önce önlerine konulan engelleri bir bir söküp atmışsa, şimdi de o engelleri tek tek söküp atacaktır."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı