Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak 23 Nisan mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak 23 Nisan mesajı

"Maalesef siyasetteki üslup gençlere kötü örnek olmakta, çocuklarımız kucaklaşacağı yerde hızla kutuplaşmaktadır"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, siyasetteki üslubun gençlere kötü örnek olduğunu belirterek, "Kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, elbirliği ile yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Kamalak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, geleceği bugünün çocuklarının inşa edeceğini belirterek, mevcut siyasetin çocuklarımızı geleceğe taşıyacak ufuk, vizyon ve sağduyudan uzak olduğunu ileri sürdü.

"Maalesef siyasetteki üslup gençlere kötü örnek olmakta, çocuklarımız kucaklaşacağı yerde hızla kutuplaşmakta" ifadelerini kullanan Kamalak, TBMM'deki partilerin gerçek manada milli egemenliğe yakışır bir Anayasa yapamamış olmasının büyük bir ayıp olduğunu öne sürdü.

Kamalak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dün Çanakkale Savaşı'nda liseli çocuklar göğüslerini birbirine siper ediyordu. Bugün o ecdadın çocukları, birbirine diş biler, yumruk sıkar, taş atar hale geldiyse, sokakları yakıp yıkıyorsa bunun sorumlusu gençler değil, bu ufuk ve sağduyudan yoksun yöneticilerdir. Maalesef siyasetteki üslup gençlere kötü örnek olmakta, gençliğimiz kucaklaşacağı yerde hızla kutuplaşmaktadır. Kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, elbirliği ile yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız."

Kaynak:Haber Kaynağı