Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu:

"Ani bir seçim kararıyla karşı karşıya olduğumuz için kendimize yeni politikalar çizmek zorundayız"

İSTANBUL (AA) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için kendilerine yeni politikalar çizmek zorunda olduklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı divan toplantısı, Bahçelievler Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Seçime yönelik hazırlıkların konuşulduğu toplantıda, Saadet Partisi'nin seçimde kullanmak üzere hazırladığı, "Tertemiz mazi, tertemiz kadro, tertemiz gelecek" sloganları sahneye yansıtıldı. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu, teşkilat yöneticilerinin sunumlarının ardından yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimde partilerinin izleyeceği stratejinin en geç 10 gün içinde belli olacağını söyledi.

"Ani bir seçim kararıyla karşı karşıya olduğumuz için kendimize yeni politikalar çizmek zorundayız" diyen Karamollaoğlu, her şeyi 10 gün içinde karara bağlayacaklarını vurguladı.

Karamollaoğlu, Ankara'da önümüzdeki hafta pazar günü geniş çaplı bir istişare toplantısı yapacaklarını ve burada seçimle ilgili bir noktaya geleceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yeri geldiğinde aynen geçen seçimlerde olduğu gibi parti olarak seçime katılacağız. Veya genel başkanımızın dediği gibi, kanaatime göre ben çok isabetli olarak görmüyorum bunu, çünkü bizim seçmenimiz dağınık, bağımsız olarak seçime girmeyi düşünmek zorundayız." 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı