Saadet Partisi çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi genel seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi Karatay ilçe teşkilatı sandık müşahiti eğitim programı düzenledi. Karatay ilçesindeki sandıklarda görevli müşahitler, Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı'nda bir araya gelerek seçim günü yapmaları gerekenler hakkında eğitim aldı.

Eğitim programına konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Meram Eski Belediye Başkanı Veysel Candan burada partililere seslendi. Candan'ın gündeminde faiz ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı vardı.

Candan, eskiden hükümetler borçlu olurdu, şimdi vatandaşlar da borçlu oldu diyerek, günümüzde faizin yaygınlaştırıldığını ve normalleştirildiğini söyledi.

'Ülkemizde asgari ücret 900 lira iken, uçuk rakamlara  saraylar yaptırarak kaynakları israf edeceksin, sorulduğunda da pişkin bir şekilde kendime mi yapıyorum diyeceksin', diyerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Cumhurbaşkanına yüklenen Candan, Asr-ı Saadet dönemini hatırlatarak, Peygamber Efendimizin şatosumu vardı? Türkiye'nin 10 kat büyüklüğündeki İslam Devleti'ni yöneten Halife Hz.Ömer'in saraylarımı vardı? dedi.