Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hacıabdullahoğlu:

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hacıabdullahoğlu:

"Hükümetten istediğimiz bir şey var. Biz hükümetin başarılı olmasını istiyoruz. Bu hükümet bizim hükümetimiz. Başarılı olup hayırlı hizmetler yapmasını istiyoruz"

ANKARA (AA) - Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, "Hükümetten istediğimiz bir şey var. Biz hükümetin başarılı olmasını istiyoruz. Bu hükümet bizim hükümetimiz. Başarılı olup hayırlı hizmetler yapmasını istiyoruz" dedi.

Hacıabdullahoğlu, Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

"Hükümetten istediğimiz bir şey var. Biz hükümetin başarılı olmasını istiyoruz. Bu hükümet bizim hükümetimiz. Başarılı olup hayırlı hizmetler yapmasını istiyoruz" diyen Hacıabdullahoğlu, yeni dönemde bu hükümetin yapacağı en hayırlı hizmetin denk bütçeyi yapmak olduğunu söyledi.

Denk bütçeyi yaparlarsa takdir edeceklerini belirten Hacıabdullahoğlu, "Alkışlayacağız. Diyeceğiz ki tebrik ediyoruz hükümeti. İyi yola girdi. 13 yıl yanlış yaptı ama şimdi doğru yola girdi. Faize değil, çiftçiye çalışılacak, vatandaşa emekliye çalışacak diyebileceğiz. Biz 45 yıldır bunu istiyoruz. Bu doğrular değişmez" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinden ders aldıklarını anlatan Hacıabdullahoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"İdealist kadroları yeniden yetiştirmek bizim görevimizdir. Her şartta hangi tehdit olursa olsun hangi algı yönlendirmeleri olursa olsun paça kaptırmayacak. Bir defa teşkilatlarımızı yeniden oluşturmamız gerektiğini dersini aldık. Ayrıca genel merkezimiz ciddi manada çalışmalarını sürdürüyor. Akademik çalışmalarla beraber yeni stratejilerle yeni dönemin çalışmalarına başlayacağız ama en önemlisi ihmal ettiğimiz teşkilat modelimizi telafi etmeye çalışacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı