"Rüya gibi bir hafta oldu"

"Rüya gibi bir hafta oldu"

- TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası şampiyonu Parmentier:"Bu şampiyonluk, toprak sezonu içi bana büyük moral oldu"


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın tekler finalinde Sloven rakibi Polona Hercog'u 2-1 yenerek şampiyon olan Fransız tenisçi Pauline Parmentier, rüya gibi bir turnuva geçirdiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Parmentier, üçüncü sette yorgun olmasına rağmen geri dönerek kazandığını, bunun da maça yansıdığını anlatarak, "Rüya gibi bir hafta oldu. Rakibimin aksine, benim üzerimde baskı yoktu. Arkadaşlarım bana çok büyük destek verdi. Bu şampiyonluk, toprak sezonu içi bana büyük moral oldu. Fransa Açık'ta da iyi işler başarmak istiyorum." diye konuştu.


- Hercog: "Çok üzgünüm"


Finali kaybeden Sloven tenisçi Hercog, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Maça çıkmadan önce favori olmanın baskısını hissettiğini anlatan Hercog, "Çok büyük şansım vardı ama kullanamadım. Rakibim de iyi oynadı. Servisim istediğim düzeyde değildi. Çok üzgünüm. Bu haftadan pozitif noktaları çıkarmam gerekiyor. Çok iyi galibiyetler aldım. Uzun süre sonra ilk finalimi yaptım. Genel olarak çok iyi bir turnuvaydı. Oynadığım kort, dünyanın en iyi kortlarından birisiydi. Burada oynamaktan büyük zevk aldım." değerlendirmesinde bulundu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :