Rusya ve Türkiye arasında telekomünikasyon işbirliği

Rusya ve Türkiye arasında telekomünikasyon işbirliği

MOSKOVA (AA) - Rusya İletişim Bakanlığı, Türkiye ile Rusya arasında telekomünikasyonla ilgili olarak roaming ve tarifelerde ücretlerin düşürülmesi için...

MOSKOVA (AA) - Rusya İletişim Bakanlığı, Türkiye ile Rusya arasında telekomünikasyonla ilgili olarak roaming ve tarifelerde ücretlerin düşürülmesi için mutabakat anlaşması hazırladıklarını bildirildi.

Bakanlığın basın servisinden yapılan açıklamaya göre, Rusya ve Türkiye arasında roaming ve tarifelerde ücretlerin düşürülmesi için mutabakat anlaşmasının hazırlandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rusya İletişim Bakanı Niklay Nikiforov, “Türkiye ve Rusya arasında roaming ve tarifelerde ücretlerin düşürülmesine yönelik görüşmeler son olarak 2 yıl önce yapılmıştı. Bu konuda iki ülke arasındaki görüşmelerin tekrar başlamış olmasından memnunuz.” açıklamasında bulundu.

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak da, bugün Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile İstanbul'da gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamada, iki ülke arasında roaming ve tarifelerde ücretlerin düşürülmesine yönelik görüşmelerin tekrar başladığını duyurmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :