Rönesans TED Ankara Kolejliler basınla bir araya geldi

Rönesans TED Ankara Kolejliler basınla bir araya geldi

Yönetim kurulu üyesi Kemal Yüce, kulüp müdürü Ali Kavaklıoğlu ve erkek basketbol takımı başantrenörü Burak Gören, Ankaralı gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu

ANKARA (AA) - Rönesans TED Ankara Kolejliler Kulüp Müdürü Ali Kavaklıoğlu, tüm paydaşların bir araya gelerek Ankara sporunun marka değerini yükseltmeleri gerektiğini söyledi. 

Rönesans TED Ankara Kolejliler Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yüce, kulüp müdürü Ali Kavaklıoğlu ve erkek basketbol takımı başantrenörü Burak Gören, Ankaralı gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Ali Kavaklıoğlu, Ankara sporunda söz sahibi herkesin bir araya gelmesi ve marka değerinin yükseltilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Birbirinden kopuk şekilde başarıyı yakalamak mümkün değil. Ankara sporunun tüm paydaşları, ortak noktada buluşmalı ve herkes üzerine düşeni yapmalı" dedi. 

Rönesans TED Ankara Kolejliler'in kurulduğu günden itibaren Ankara sporunda lokomotif görevi gördüğünü belirten Kavaklıoğlu, özellikle seyircilerin salona çekilmesi konusunda hep birlikte projeler üretilerek ortak bir çalışma yapılması gerektiğine değindi. 

Ülke olarak spor kültüründe eksikler bulunduğuna dikkati çeken Kavaklıoğlu, "Eğitim ve sporun birlikte götürülmesi için gerekli çalışmaların yapılması şart. Bir sporcu yetiştirmek için çocukluk yıllarında verilen disiplin çok önemli. Bunun yanı sıra sporun tüm paydaşlarının birlikte hareket etmesi gerekiyor. Biz başarıyı yakalamalıyız ki seyirciyi de salonlara çekebilelim" diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı