Rize İl Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni

Rize İl Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Çakıcı, görevini Aksoy'a devretti

RİZE (AA) - Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Adem Çakıcı, görevini Bilecik Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden Rize Emniyet Müdürlüğüne atanan Sadettin Aksoy'a devretti.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim töreninde Emniyet Genel Müdür Yardımcı Çakıcı, görevi gönül rahatlığı ile teslim ettiğini, Rize'nin çok değerli bir kent ve TÜİK verilerine göre en huzurlu 5. şehir olduğunu söyledi.

Kendisini Rize'de çok rahat hissettiğini ifade eden Yazıcı, şu değerlendirmede bulundu:

"Rize'de çalışırken halkın büyük desteğini gördük. Her yerde işimizi kolaylaştıran bir dayanışmamız vardı. Kendimi Rizeli gibi hissediyorum. Rizeli vatandaşımızın hizmetinde olduk. Huzurlu bir kent için herkes layığı ile görevini yerine getirdi. Sadettin Aksoy kardeşiminde görevi fazlasıyla yerine getireceğine inanıyorum."

Aksoy ise devraldığı bayrağı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağını vurgulayarak, "Rize'nin her zaman bugününün dünden iyi olması için çalışacağız. Rize'nin ve ülkenin huzuru için çalışırken her zaman sayın Genel Müdür Yardımcımızın desteğini alacağımızı biliyorum. Önün tecrübeleri ile Rize'yi daha huzurlu bir kent yapmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çakıcı, Aksoy'a emniyet müdürlüğü flamasını taktim etti. Aksoy ise emniyet flamasını öperek teslim aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :