Ribat'tan Timav’a kutlama

Ribat'tan Timav’a kutlama

Ribat eğitim vakfı’ndan Timav’a kutlama...

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük bir açıklama yaparak, kısa adı TİMAV olan Türkiye İmam Hatipliler Vakfı’nın geçtiğimiz Cuma günü yapılan 10.su yapılan genel kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen A. Ecevit Öksüz’ü kutladı.

Kendilerine yol gösterici olarak, Kuran’ı Kerimde yer alan, “Mü'min erkekler ve mü’min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır. İyiliği emreder, kötülükten alıkoyarlar. Namazı dosdoğru kılar, zekâtı verirler. Allah'a ve Resulüne itaat ederler. İşte bunlara Allah merhamet edecektir. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.” (Tevbe Suresi, 71. Ayet) melalindeki Ayeti aldıklarını ifade eden Ribat Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük’ün açıklaması şöyle;

“Ribat Eğitim Vakfı olarak, TİMAV’ın kardeş kuruluşumuz olduğuna inanıyoruz. Ülkemizde İmam Hatip okulları ve liselerin olmasının öneminin her zaman bilincinde olan ve bu konuyu bir dava bilinciyle savunan Ribat Eğitim Vakfı olarak, İmam Hatiplerimizin mezunlarının ve mensuplarının oluşturduğu ve en önemli amacının İmam Hatip bilincinin güçlenmesi olduğunu bildiğimiz TİMAV’ımızla bundan sonraki hizmetlerimizde de gönül kardeşliğimizin yönlendirici olacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Genel Kurulunuzun hayırlı olmasını diliyor, yeniden Genel Başkanlığa seçilmenizden dolayı da zatıâlinizi ve tüm yönetim kurulu üyesi kardeşlerimizi kutluyorum.

Görevinizin hayırlı hizmetlere vesile olacağı inancımızı belirtiyor, teşkil eden yeni yönetimin, milletimize, ümmete ve bütün insanlığa hayra vesile olmasını Yüce Mevla’mızdan niyaz ediyor, Şahsınızda tüm TİMAV mensuplarına ve yönetim kurulu üyelerinize saygı ve hürmetlerimizi sunuyorum.

Selam ve muhabbetle…”