Ribat'tan Hassa'da askere moral desteği

Ribat'tan Hassa'da askere moral desteği

Ribat Eğitim Vakfı öncülünde bir grup gönüllü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'ın sınır ilçesi Hassa'ya gitti.

Zeytin Dalı Harekatı’ndaki gelişmeleri takip etmek ve askerlere moral vermek amacıyla Hatay’ın sınır ilçesi Hassa’ya geldiklerini söyleyen RİBAT Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, "Devletimizin ve ordumuzun yanındayız" mesajı verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaklaşık 50 kişilik gönüllü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek amacıyla Hassa'da askeri birliği ziyaret etti. Hassa'da RİBAT tarafından askerlere sıcak yemek ikram edilirken şehitler için de Kur'an okunarak dualar edildi. 

28959050_10215237560882936_5638465033568425687_n.jpg

"Bizler huzur içinde yaşamlarımızı sürdürüyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz" diyen Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, "Bizler buraya ordumuzla, Mehmetçik'imizle, devletimizle, milletimizle bir yumruk olarak moral ve güç vermeye geldik. Şehitlerimizin bıraktığı emaneti biz aldık. Buraya savaşmaya geldik. Vatanımızı, milletimizi, sancağımızı korumaya geldik. Zeytin Dalı Harekatı başladığında askerlerimiz telsizden 'Ömer Halisdemir burada, Ömer ağabeyimiz burada bizimle ön cephede savaşıyor.' diye konuşuyordu. Bizde Ömer Halisdemirler, Muhammetler bitmez, Erenler bitmez, Fethiler bitmez." ifadesini kullanarak şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi. Öte yandan gazilerin de yer aldığı moral ziyaretinde Hatay Hassa Kaymakamı Yusuf Turan ve belediye başkanı Abdurrahman Demirel'i de ziyaret eden Muzaffer Büyük ve Yönetim Kurulu Üyeleri çeşitli hediyeler de takdim ettiler. 

ribattan-hassada-askere-moral-destegi-(2)-001.jpg

ribattan-hassada-askere-moral-destegi-(3)-001.jpg